Wat kunnen wij voor u doen?

Wij van Pakland zijn letterlijk én figuurlijk aanpakkers en doorpakkers! Ons enthousiaste team staat klaar voor het in- en ompakken van uw nonfood en food artikelen in doosjes, zakjes of omdozen. We bouwen en vullen displays en verpakken handmatig en met de grootste zorg uw producten zoals u dat wenst.

Bekijk onze BROCHURE

Onze aanpakkers kunnen veel meer dan inpakken, ompakken, bouwen, vullen, krimpen. Pakland is opgericht vanuit het idee dat er meer is dan alleen het uitvoeren van een opdracht. We vinden het belangrijk dat uw artikelen juist en met uiterste zorg behandeld worden. Daarom kunnen wij u adviseren op het gebied van verpakkingsmateriaal, displays en transport.

KWALITEIT is bij ons een kernwaarde

Kwaliteit is bij ons een kernwaarde. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige producten en hebben voedselveiligheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn BRC Packaging gecertificeerd en voldoen daarmee aan de normen voor voedselveiligheid en verpakkingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verpakkingen die machinaal verwerkt/afgevuld kunnen worden. Door continu investeren in machines en in ons personeel leveren wij u de hoogste kwaliteit. Wij garanderen u een constante kwaliteit doordat onze machines digitaal zijn gereviseerd waardoor nauwkeurig gewerkt en bijgesteld wordt.

BRC certificering

BRC Packaging certificering is door de British Retail Consortium (BRC) ontwikkeld en richt zich op de eisen ten aanzien van voedselveiligheidsgaranties door de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) en de GMP (Good Manufacturing Practice) richtlijnen toe te passen die specifiek zijn voor deze schakel in de voedingsmiddelenindustrie. BRC Packaging and Packaging Materials is ontwikkeld ter bescherming van de consument en om retailers en fabrikanten van verpakkingsmaterialen te helpen bij het voldoen aan hun wettelijke verplichtingen. Naast het verbeteren van productveiligheid helpt de standaard ook om afval, klachten, recalls en geweigerde producten te verminderen.

Het BRC-certificaat toont aan dat onze organisatie voldoet aan de eisen van voedselveiligheid die zijn gesteld door het British Retail Consortium.